Weekendkamp 24 & 25 februari

Wat? Een weekendkamp
Wanneer? 24 en 25 februari
Hoe laat? Vrijdag 17:00 brengen. Zaterdag 17:00 ophalen
Waar? Parnassia

Voor alle informatie, zie onderaan deze pagina.

Installeren

Uw zoon heeft nu een paar keer meegedraaid met de Bestevaerhorde. Tijdens de opkomst doen alle nieuwe kinderen leuk mee en lijken ze het naar hun zin te hebben, hartstikke mooi! Maar we weten dat thuis de echte verhalen los komen, dus we zijn benieuwd hoe uw zoon (en u als ouders) de opkomsten ervaren?! … Meer lezen over Installeren

Bestevaerhorde Zakmes

Goedendag, ik ben Bagheera. – En ik ben Mang, en welkom bij onze TED talk over waarom jij ons geweldige BVH zakmes zou moeten aanschaffen. Zoals de motivational speaker voor ons al vermeldde, gaat het in het leven niet om meedoen, maar om winnen… Of andersom… Dat weet ik niet precies meer. In ieder geval; hoe kun je nou optimaal winnen in het leven? Ik hoor het u al denken; BVH merchandise! En laten we eens even eerlijk tegen elkaar zijn, bij die prachtcollectie hoort dit top-ding toch ook? Weg met die lelijke keukenmessen in de bestek-la, weg met die botte ondingen van de kringloop, neem gewoon dit super-mes en al je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dus… heb je hem al besteld?

Bestevaerhorde Vlag

LET OP: De verzendtijd van dit product kan erg lang zijn. 

Pionierboekje (pdf)

Dit product is een download. Na het afrekenen komt een downloadknop tevoorschijn en wordt het product gemaild.

Een echte scout kan natuurlijk knopen. Wij van de Bestevaerhorde willen daar zo vroeg mogelijk mee beginnen omdat het gewoon superleuk is om dingen te kunnen bouwen. Daarom zijn we tegenwoordig ook tijdens de opkomsten aan het knopen. Wil je nou thuis ook leren knopen? Dat kan! Wij hebben het “Pionieren voor beginners” boekje ontwikkeld waarmee alle basisknopen met uitleg en plaatjes staan uitgebeeld.

Bestevaerhorde Vest

⭐⭐⭐⭐⭐ Pim Russchenberg
Mooi ding.

⭐⭐⭐⭐⭐ Mark Rutte
In deze gekke tijden brengt een vest als dit hoop en verbondenheid. Eigenlijk zou heel Nederland dit elke dag moeten dragen.

⭐⭐⭐⭐⭐ Ferry Bouman
Dit vind ik gewoon een keigoed vest. Ik heb zelfs John van z’n leren jack afgekregen.

Bestevaerhorde Hoodie

Het is koud, heel koud. Terwijl het kampvuur langzaam uitgaat zie je iedereen om je heen bibberen. Er is één iemand die het niet koud heeft. Dat ben jij, met de enige echte Bestevaerhorde Hoodie. Alle welpen rond het kampvuur staren naar je, ze zijn jaloers op de prachtige hoodie die je als een warm deken omhelst. En dat allemaal, terwijl je er ook nog fantastisch uitziet en de echte trots van de Bestevaerhorde meedraagt. Lekker man!

Bestevaerhorde Dopper

Algemeen
 
Materiaal

Welpen T-shirt

Stel je even voor. Het is de eerste week van de zomervakantie en we zijn met z’n allen op zomerkamp. Het kwik begint te stijgen tot een heerlijk warme 35°C. Natuurlijk veel te warm om in je uniform of een van de prachtige hoodies en vesten van de Bestevaerhorde te lopen. Op dat moment is er gelukkig nog een alternatief. Een redelijk mooi Katwijkse Zeeverkenners welpen T-Shirt! Het is natuurlijk niet je uitzonderlijk mooie Bestevaerhorde merchandise, maar het voldoet zeker voor een warme dag bij het zwembad.